LENTE

(nederlandse versie van het recept op pagina 2 van het document .pdf)

De beste gratin dauphinois!PDF iconbeste_gratin_dauphinois.pdf

Kalkoenplakjes met room PDF iconkalkoenplakjes_met_room.pdf

Bladerdeeggebakjes met geitenkaas en peren PDF iconbladerdeeggebakjes_geitenkaas_peren.pdf

Salade van veldsla en ravioli met ricotta  PDF iconsalade_veldsla_ravioli_ricotta.pdf

Groentenkoekjes PDF icongroetenkoekjes.pdf

 

Winter 

(nederlandse versie van het recept op pagina 2 van het document .pdf) 

Winterbeleg  PDF icon winterbeleg.pdf

Slaatje van veldsla, witloof, vijgen en walnoten PDF iconslaatjs_veldsla_vijgen_walnoten.pdf

Tuinkerspuree PDF iconTuinkerspuree.pdf

Witloof met preiroom PDF iconWitloof met preiroom.pdf

Risotto met champignons en hazelnootolie PDF iconrisottochampignons.pdf

Zoute crumble met butternutpompoen en parmezaanse kaas PDF iconcrumble_butternut.pdf

Bouillon van bonen, citroen en gember PDF iconbouillon_feves.pdf

Stoofpotje van quinoa met linzen en zachte aardappelen PDF iconmijotee_de_quinoa.pdf

Soep van spliterwerten en groenten PDF iconsoupe_pois_casses.pdf

Soep van wortelen en kikkererwten op oosterse wijze PDF iconrecettes_01.pdf

Wintersoep met pastinaak PDF iconrecettes_02.pdf

Linzensoep PDF iconrecettes_03.pdf

Wortelroomsoep met kokosmelk en gember PDF iconrecettes_04.pdf

Veloute van pastinaak met spruitjes PDF iconrecettes_05.pdf

Bloemkoolcake PDF iconrecettes_06.pdf

Ragoût van kikkererwten en linzen met kruiden PDF iconrecettes_09.pdf

Soep van rode linzen PDF iconrecettes_07.pdf

Venkelsoep (met varianten)PDF iconrecettes_08.pdf

Zomer

Gevulde aubergines met champignons PDF icongevulde_aubergines.pdf

Aubergine en aardappelen op Indische wijze PDF iconaubergine_en_aardappelen.pdf

Vegetarische burgers PDF iconvegetarische_burgers.pdf

Bloemkool op Griekse wijze PDF iconbloemkoolop_griekse_wijze.pdf

Gegrilde bloemkool met kurkuma en koriander PDF icongegrilde_bloemkool.pdf

Crumble met pruimen PDF iconcrumble_met_pruimen.pdf

 

 

Herfst

(nederlandse versie van het recept op pagina 2 van het document .pdf) 

Appelchips PDF icon Appel_chips.pdf

Spaghettipompoen met parmezaan PDF iconspaghettipompoen_parmezaan.pdf

Confituur van spaghettipompoen PDF iconconfituur-spaghettipompoen.pdf

Gratin van spaghettipompoen PDF icongratin-spaghettipompoen.pdf

Moelleux met spaghettipompoen PDF icon moelleux-spaghettipompoen.pdf

Velouté van groenten en paarse bloemkoolPDF iconveloute-groenten-paarse-bloemkool.pdf

Paarse bloemkoolgratin PDF icongratin-paarse-bloemkool.pdf

Mousseline van groene kool PDF iconmousseline-groene-kool.pdf

Farfalle met oesterzwammen en kip  PDF iconfarfalle-oesterzwammen-kip.pdf

Gratin dauphinois met oesterzwammen  PDF icongratin-dauphinois-oesterzwammen.pdf

Gratin van snijbiet PDF icongratin-snijbiet.pdf

Lasagne met snijbiet, prei en butternut PDF iconlasagne-snijbiet-prei-butternut.pdf

Velouté van champignons en koolraap PDF iconveloute-champignons-koolraap.pdf

Millefeuille van koolraap  PDF iconmillefeuille-koolraap.pdf

Gestoofde worteltjes met pas naak in een kokossausje PDF iconworteltjes-pas-nak-kokosausje.pdf

Groentepotje  PDF icongroentepotje.pdf

Hartige herfstcake PDF iconHartige_herfscake.pdf

Risotto met champignons PDF iconRisotto_met_champignons.pdf

Pompoenrisotto PDF iconPompoen_risotto.pdf

Hartige pompoenflan PDF iconHartige_pompoenflan.pdf

Gevulde champignons met geitenkaas PDF iconchampignons_met_geitenkaas.pdf

Clafoutis met pruimen (of ander fruit: vijgen, peren...) PDF iconclafoutis_met_pruimen.pdf

Peren-amandeltaartje PDF iconPeren_amandeltaartje.pdf

Fondant chocolade- perentaart PDF iconfondant_chocolade_perentaart.pdf

 

Meer recepten op www.recepten4seizoenen.be